Als het binnenkort Sinterklaas is of een goede vriend is binnenkort jarig, dan heb je waarschijnlijk al een of meerdere cadeaus aangeschaft. Het is erg leuk om ook een kaartje met een leuk gedicht te geven. Het kan soms erg lastig zijn om een geschikt kaartje te vinden en een leuk gedicht te schrijven. Dat heeft er mee te maken dat er een enorm groot aanbod aan verschillende kaartjes verkrijgbaar is en in het gedicht een boodschap verwerkt moet zitten. Je doet het ook niet dagelijks. Gelukkig vind je hier meer informatie over hoe jij je eigen kaartjes kan ontwerpen en hoe je een leuk gedicht kan verzinnen.

Je eigen kaartjes ontwerpen

Om de juiste indruk tijdens Sinterklaas of bij de jarige achter te laten, is het handig en leuk om je eigen kaartjes te ontwerpen, met daar op een gedicht dochter. Het ontwerpen van mijn kaartjes kan je doen via de website van verschillende webwinkels. Zij hebben handige programma's op een webwinkel beschikbaar gesteld waar jij eenvoudig prachtige kaartjes mee kan ontwerpen. Het ontwerpen van kaartjes via deze websites is zeer eenvoudig en ook heb jij je kaartjes vrij snel in huis. Je dient er wel rekening mee te houden dat het produceren van de kaartjes enkele werkdagen in beslag kan nemen.

Een gedicht schrijven

Het schrijven van een gedicht is erg lastig en dat is begrijpelijk. Een gedicht moet namelijk rijmen, maar tegelijkertijd moet er ook een verhaal verteld worden. Dat verhaal moet aansluiten op de huidige situatie, bijvoorbeeld op Sinterklaas of juist op de interesses van een persoon. Als je dus een gedicht gaat schrijven, is het enorm belangrijk dat je verschillende gedichten maakt. Als je meerdere gedichten hebt gemaakt, dan kan je een van de gedichten uitkiezen. Zo weet je zeker dat het geschreven gedicht het beste gedicht is om te geven.

 

Cadeau inpakken 

Als je iemand wilt verrassen met een prachtig cadeau, dan is het natuurlijk belangrijk dat het ook een verrassing blijft. Je kan daarom het beste het cadeau op een leuke manier inpakken en één van de mogelijke manieren is het inpakken van het cadeau met inpakpapier.  Het kaartje dat erbij hoort met daarin een zeer kort gedicht grappig kun je zelf overhandigen, maar je kan dit ook op het cadeau plakken met plakband. Natuurlijk kun je het cadeau ook nog versieren met leuke slingers, glitters of stickers. Als jij dit doet, laat jij een geweldige indruk achter bij de ontvanger.