Voor veel bedrijven is het belangrijk om taken binnen het magazijn uit te voeren. Dankzij werkzaamheden in het magazijn is het mogelijk om producten op de juiste manier te kunnen leveren bij klanten en partners. Hierdoor zal je als bedrijf zijnde de juiste resultaten kunnen behalen met de producten die je verstuurt. De verkopen zullen direct samenhangen met het transport van de producten, waardoor het noodzakelijk is om dit op de juiste manier te regelen met het bedrijf. Toch is het niet voor ieder bedrijf mogelijk om de werkzaamheden in het magazijn op de juiste manier uit te voeren. Soms kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er te veel producten zijn om in het magazijn te bewaren. Dan is het mogelijk om een deel van de magazijn taken uit handen te geven. Hierdoor zorg je ervoor dat je minder druk legt op het magazijn van jouw eigen bedrijf.

Fulfilment 

Een paar van de taken binnen het magazijn kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met fulfilment. Onder de term fulfilment vallen in de basis alle handelingen die uitgevoerd moeten worden voor het verzenden van producten. Hierbij kan je denken aan taken zoals het bij elkaar brengen van bestellingen en het inpakken van de producten die verzonden moeten worden. Dit kan binnen een magazijn dus veel tijd gaan kosten, zeker wanneer je met veel bestellingen te maken krijgt. Het is dan ook prettig als je een deel hiervan uit handen kan geven aan een externe partner. Op deze manier hoef jij niet het gehele fulfilment van jouw bedrijf uit te gaan voeren. Hierdoor zal je binnen het bedrijf kosten kunnen besparen op arbeid en ook bespaar je veel tijd. Het kan dan ook een fijne oplossing zijn om veel fulfilment uit handen te geven aan een externe partner.

De opslag

het fulfilment van jouw bedrijf is het ook mogelijk om de opslag voor een deel uit handen te geven aan een externe partner. Wanneer jouw magazijn bijvoorbeeld niet de gehele opslag voor jouw onderneming aan gaat kunnen, kan je een deel van de producten opslaan bij een externe opslag. Dankzij Hubbel Den Haag is het bijvoorbeeld mogelijk om een deel van jouw producten op te slaan bij hun externe opslag. Hierdoor betaal je simpel per hoeveelheid vierkante meters die je gebruikt met jouw opslag. Op deze wijze hoef je niet uit te gaan breiden met jouw eigen magazijn en kan je alsnog meer producten op gaan slaan in de opslag. Extra opslag voor jouw onderneming kan je op een simpele wijze regelen. Hierdoor kan je jouw producten op een prettige manier opslaan met de hulp van Hubbel in Den Haag.