Je gaat verhuizen en dit is enorm spannend. Je gaat naar een nieuwe plek toe, een nieuw stekje in je eentje of samen met anderen. Of dit nu met je partner, met een huisgenoot of met je gezin is; het proces is in alle situaties precies hetzelfde. Het proces kan ook voor de een wat lastiger zijn dan voor de ander. Dit komt omdat het inwerkt op het mentale aspect; je zult ervoor moeten zorgen dat je de rust bewaart. Als je dit niet doet, zul je gestresst worden en jezelf gek maken. Dit komt omdat een verhuizing ook wel degelijk gewoon stressvol kan zijn. Een verhuizing is namelijk een proces waar veel bij komt kijken. Wij willen ervoor zorgen dat die verhuizing een stukje minder stressvol wordt. Hoe? Door je te helpen met de juiste voorbereiding. Die geven we je in deze blog. Dus lees snel verder om erachter te komen! 

Verhuismiddelen

Als je gaat verhuizen, heb je de keuze om een verhuisservice te huren. Dit is erg handig, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het liever zelf doet. Dan nog zul je enige hulp nodig hebben, want een verhuisbus huren is essentieel in elk geval. Dit komt omdat je simpelweg niet alles met je Volkswagen Touran zult kunnen vervoeren, tenzij je 16x heen en weer wil rijden natuurlijk. Dat is je goed recht, maar wij kunnen je vertellen dat je hier alleen maar meer gestresst van. Daarom raden we je aan om een verhuisservice in te huren en als je dit niet wil in elk geval een verhuisbus. Dit laatste scheelt je enorm veel geld, zowel in brandstof voor je eigen auto als de kosten voor de verhuisservice die je anders zou moeten maken. Huur dit ruim van tevoren en zorg ervoor dat je weet hoe je alles kunt gaan inpakken en vervoeren, ook dat scheelt je weer stress.

Hulp

Oké, we gaan nog meer helpen met hulp. Hoe? Nou, als je hulp inschakelt van vrienden, familie en kennissen ontlaadt je jezelf een beetje. Dit komt omdat je nu simpelweg beschikt over meer mankracht. Je bent hiermee minder aangewezen op jezelf en je kunt wat sneller, minder zwaar en minder energierovend werken. Dit is een goed idee op alle fronten. Biedt ze na afloop een lekkere maaltijd en een drankje aan, dan zullen ze vast wel bereid zijn even de handen uit de mouwen te steken.